Titel:
Himlen är Oskyldigt Blå
Kategori:
Drama
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Himlen är Oskyldigt Blå:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Himlen är Oskyldigt Blå

Himlen är Oskyldigt Blå (2010)

Martin går ut andra ring och flyr betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han blir omhändertagen av restaurangchefen Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten och möter samtidigt den stora kärleken. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i en av de största skandalerna i svensk kriminalhistoria. Himlen är oskyldigt blå är baserad på den sanna berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria när den så kallade Sandhamnsligan sprängdes 1975.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Himlen är Oskyldigt Blå
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Himlen är Oskyldigt Blå"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar