Titel:
Igelkotten
Originaltitel:
Le hérisson
Kategori:
Drama
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-03-16
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Igelkotten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Igelkotten

Igelkotten (2009)

Le hérisson

Madame Michel är en 54-årig portvakt i en småborgerlig fastighet som beskriver sig själv som änka, kortväxt, ful och småfet. Hennes enda lycka är att öppna dörren till rummet längst in, där hon kan fly bort i sin värld av böcker. I huset bor även Paloma, en brådmogen och livstrött 11-åring som varje vaken stund videofilmar allt hon ser. På sin tolfte födelsedag tänker hon begå självmord. Filmerna ska bli hennes domslut över sin stund på jorden. När en charmig japansk herre flyttar in i huset blir han en länk mellan de båda kvinnorna och vänskapen börjar trevande att växa. Men dagen för Palomas 12-årsdag närmar sig..

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Igelkotten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Igelkotten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar