Titel:
King Frat - Räkna med Bråk
Originaltitel:
King Frat
Kategori:
Komedi
Längd:
1:24
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2011-02-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera King Frat - Räkna med Bråk:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

King Frat - Räkna med Bråk

King Frat - Räkna med Bråk (1979)

King Frat

Att gå i skolan innebär inte att man måste plugga hela tiden. Man måste inte plugga alls faktiskt!nnDet anser i alla fall killarna på Yellowstream University, som fyller dagarna med att dricka sjukliga mängder öl, fylleköra med sin likbil och smygflukta när skolflickorna näckar. Men stopp! Nu stundar allvaret även för dem. Det är nämligen dags för årets stora fistävling. Den värsta av alla vinner den ärofyllda titeln "Pruttkungen". Håll för öronen, sätt en klämma för näsan - och räkna med brak!nnKING FRAT är den vildaste och vidrigaste collegefilm som någonsin gjorts. Inte den mest kända. Men definitivt den mest ökända!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  King Frat - Räkna med Bråk
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "King Frat - Räkna med Bråk"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar