Titel:
Blastfighter
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
1984
Publicerad:
2011-02-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blastfighter:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blastfighter

Blastfighter (1984)

Åtta år har gått sedan elitpolisen Tiger Sharp tog lagen i egna händer och hade ihjäl mannen som mördade hans fru. Sugen på ett stillsamt liv återvänder han till sina gamla hemtrakter. Men här ute på vischan lever all sorts vilddjur - och grymmast är de som går på två ben. Ett gäng hänsynslösa tjuvskyttar bestämmer sig för att jävlas med Sharp, och när de skändar och mördar hans dotter brister det. Efter åtta år i ide vaknar den ursinnige björnen till liv, och med en arsenal av explosiva vapen sätter han igång sin blodiga hämnd! Lamberto Bavas Blastfighter är en brutal italiensk actionfilm inspirerad av Rambo och Den sista färden. I huvudrollen syns Michael Sopkiw som, trots att han bara medverkat i fyra italienska kultrullar, lyckats bli en kultikon.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blastfighter
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blastfighter"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar