Titel:
Inside Job
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-06
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Inside Job:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Inside Job

Inside Job (2010)

Från Oscarnominerade filmskaparen Charles Ferguson (“No End In Sight”) kommer dokumentären INSIDE JOB, den första filmen som avslöjar den chockerande sanningen bakom 2008 års finansiella kris. Den globala finansiella härdsmälta, som kostade över 20 biljoner dollar och resulterade i att miljoner människor förlorade sina hem och sina jobb. Genom omfattande research och intervjuer med personer högt uppsatta i den finansiella världen, politiker och journalister, visar filmen en bild av en falsk och girig industri och avslöjar de nedbrytande förhållanden som korrumperade politiken, regleringarna och akademin. INSIDE JOB är berättad av Oscarbelönade skådespelaren Matt Damon och inspelad i USA, Island, England, Frankrike, Singapore och Kina.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Inside Job
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Inside Job"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar