Titel:
Chatroom
Kategori:
Thriller
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Chatroom:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Chatroom

Chatroom (2010)

När Jim, Eva, Emily och Mo träffar den charmerande William i ett chatroom på nätet, blir de förförda av hans karisma. Men William är inte den han den han verkar vara. I själva verket är han kalkylerande och manipulativ, utan tid för människor i den verkliga världen. När Jim anförtror William att han går på antidepressiva mediciner, lovar William att hjälpa honom. Men snart inser Eva, Emily och Mo att William har påbörjat ett dödligt spel med deras liv som insats. De försöker rädda den mer och mer självdestruktive Jim, men William driver katt-och-råtta-leken vidare. Vännerna för en kamp mot klockan för att rädda Jim, och gränserna mellan den digitala och den verkliga världen suddas ut.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Chatroom
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Chatroom"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar