Titel:
Dirty Movie
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-05-25
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Dirty Movie:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dirty Movie

Dirty Movie (2011)

Den skandalomsusade filmproducenten Charlie LaRue (Christopher Meloni) är i färd med att uppfylla sin livslånga dröm: att göra en film med de mest vågade och roligaste sexskämten som någonsin berättats. Tyvärr saknar de några viktiga detaljer: manus och skådespelare... Medan Charlie och hans kolleger kämpar för att få ordning på inspelningen, utspelar sig denna "film inom filmen", där den ena skämtet är snuskigare än det andra. Och bara en kan vinna tävlingen om vem som kan skriva det mest vågade skämtet, en tävling som Charlie är fast besluten att vinna. Gör dig redo för årets stora, lättklädda skrattbomb!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dirty Movie
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dirty Movie"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar