Titel:
Disaster Movie
Kategori:
Komedi
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-03-10
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Disaster Movie:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Disaster Movie

Disaster Movie (2008)

DISASTER MOVIE följer de komiska missödena av några sjukt snygga 20-åringar under en ödesdiger natt då de försöker att komma i säkerhet undan alla naturkatastrofer som finns. Asteroider, tornados, jordbävningar och hela alltet, drabbar staden och deras väg då de försöker lösa en rad gåtor för att få ett slut på den okontrollerade förstörelsen. Av gänget bakom Meet the Spartans och Epic Movie kommer en ny parodi på de stora kassasuccéerna. Med sikte på allt och alla från Indiana Jones och Iron Man till Amy Winehouse och High School Musical gör DISASTER MOVIE narr av poppens hetaste ikoner. Al Gore hade rätt: Vi är på väg mot en obehaglig sanning!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Disaster Movie
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Disaster Movie"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar