Titel:
Odysséen
Originaltitel:
The Odyssey (Swedish)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:46
Utgivningsår:
1988
Publicerad:
2011-03-18
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Odysséen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Odysséen

Odysséen (1988)

The Odyssey (Swedish)

Filmen bygger på historier i den grekiska mytologin och är inspirerad av Homeros klassiska epos. Det trojanska kriget är slut och Odysseus går ombord på sitt fartyg och sätter segel mot Ithaka där hans familj väntar på honom. För att roa sig låter havsguden Poseidon en storm blåsa upp som kastar Odysseus fartyg ur kurs. Innan Odysseus och hans besättning lyckas komma hem har de varit med om många spännande äventyr och mött många konstiga varelser, bland annat cyklopen och det sexhövdade monstret Skylla. Följ med Odysseus och hans besättning när de kämpar mot monstruösa sjöar i sitt försök att komma hem.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Odysséen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Odysséen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar