Titel:
Maria Wern - Drömmar ur snö
Kategori:
Drama
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-09-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Maria Wern - Drömmar ur snö:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maria Wern - Drömmar ur snö

Maria Wern - Drömmar ur snö (2010)

Det är juletid på Gotland när ön drabbas av en plötslig och obeskrivlig tragedi — en gymnasieflicka hittas död mitt på landsvägen, klädd i vit lucia-klänning. Det som först verkar vara ett obegripligt självmord visar sig snart vara något annat, och bakom den oskuldsfulla fasaden visar det sig snart att ett av gymnasieskolans flickgäng bär på mörka hemligheter... Tillsammans med sina kolleger i Gotlandspolisen gräver Maria Wern allt djupare i konflikterna på flickans gymnasieskola — och när poliserna upptäcker dolda hot på internet växer oron att flickans död inte är den sista.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maria Wern - Drömmar ur snö
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maria Wern - Drömmar ur snö"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar