Titel:
Locked Down
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Locked Down:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Locked Down

Locked Down (2010)

I den stenhårda actionfilmen Locked Down får vi följa den högt respekterade polismannen Danny som luras in i en fälla när en polisutredning går fel. Danny blir falskt anklagad för korruption och hamnar i fängelse. I fängelset försöker han hålla en låg profil, men det visar sig vara svårt. En av de andra fångarna, Anton (Vinnie Jones, X-Men: The Last Stand) organiserar illegala fighter och Danny tvingas snart in i detta. Med sin cellkamrat Irving som läromästare lägger Danny upp taktiken. Han får kämpa till sista blodsdroppen för att kunna bevisa sin oskuld och slippa ut ur fängelset med livet i behåll.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Locked Down
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Locked Down"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar