Titel:
Africa United
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-13
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Africa United:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Africa United

Africa United (2010)

Africa United är ett livsbejakande och fartfyllt äventyr, som jämförs med Oscar®vinnaren Slumdog Millionaire, där en brokig skara ungdomar bestämt sig föra att ta sig genom flera afrikanska länder för att närvara vid invigningen av Fotbolls-VM i Sydafrika. Fotbollsbegåvningen Fabrice bor i Rwanda och har bestämt sig för att ta sig till staden där det hålls uttagningar för ett ungdomslag som ska få spela på öppningsceremonin i Sydafrika. Tillsammans med bästa polaren Dudu och hans syster Beatrice ger de sig iväg men på grund av några missöden på vägen visar det sig att de är på väg mot fel stad. Men skam den som ger sig. För invigningen tänker de ändå inte missa utan sätter fart mot Sydafrika – en resa på 4 828 kilometer genom konfliktfyllda afrikanska länder. På vägen träffar de före detta barnsoldaten Foreman George och tonårsprostituerade Celeste och tillsammans utkämpar de strapats efter strapats för att ta sig till Soccer City!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Africa United
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Africa United"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar