Titel:
Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford
Originaltitel:
The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford
Kategori:
Drama
Längd:
2:33
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-11-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford

Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford (2007)

The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford

I 1880-talets Amerika vet alla vem Jesse James är. Han är nationens mest ökände brottsling och efterlyst i tio stater. Han är också landets störste hjälte, firad av folket som en Robin Hood. Men vem är Robert Ford? Ingen känner till honom. Inte än. Den ambitiöse 19-åringen ämnar nämligen ändra på det. Han tänker göra sig till vän med Jesse och rida med hans gäng. Och om det inte gör honom berömd är han inte rädd att döda för att nå sitt mål. Deras vänskap förbyts till rivalitet och jakten på kändisskap blir till en besatthet i denna virila film som är producerad av bland annat RIDLEY SCOTT. BRAD PITT (vinnare av priset för bästa manliga huvudroll vid filmfestivalen i Venedig) gör en gripande rolltolkning som Jesse och CASEY AFFLECK spelar den unge mannen som kommer allt närmare sitt mål... men allt längre från sin egen mänsklighet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar