Titel:
Lady in the Water
Kategori:
Thriller
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-12-11
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lady in the Water:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lady in the Water

Lady in the Water (2006)

Skaparen av Sjätte Sinnet och Signs är tillbaka med en skrämmande berättelse om märkliga väsen från en annan värld. Filmen är baserad på en godnattsaga som M. Night Shyamalan berättade för sina barn, och som han härutvecklat till en fängslande saga om det övernaturliga. Den blyge portvakten Cleveland Heep (Paul Giamatti) träffar den mystiska kvinnan Story (Bryce Dallas Howard) och bestämmer sig för att hjälpa henne hitta hem. "Det kommer bli väldigt farligt", varnar hon honom, "och väldigt fascinerande". Det visar sig att ondskefulla väsen från en annan värld hotar att förgöra Story och alla som hjälper henne... och de som bor i huset insersnart att de är en del av historien. Deras liv visar sig ha en dold mening och de trotsar ondskan för att fullfölja sina öden. Det blir hjärtati den fantastiska sagan Lady in the Water.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lady in the Water
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lady in the Water"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar