Titel:
Music and Lyrics
Kategori:
Romantik
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-12-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Music and Lyrics:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Music and Lyrics

Music and Lyrics (2007)

Alex Fletcher är en slocknad stjärna från 80-talet som får en ny chans att återvända till rampljuset när dagens stora stjärna på pophimlen ber honom skriva en ny låt åt henne. Problemet är att Alex inte får till orden till sin musik. Sophie Fisher är en ung kvinna som vattnar Alex blommor. Helt oväntat visar det sig att hon är rena naturbegåvningen på texter. Medan de jobbar på att skapa hitlåtar uppstår ljuv musik i dubbel bemärkelse. Med Hugh Grant och Drew Barrymore som hitmakare har Marc Lawrence (Two Weeks Notice) regisserat en smågalen romantisk komedi från musikvärlden som garanterat kommer att få dig att skratta!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Music and Lyrics
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Music and Lyrics"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar