Titel:
Pelikanfallet
Originaltitel:
The Pelican Brief
Kategori:
Crime
Längd:
2:15
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2011-12-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Pelikanfallet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pelikanfallet

Pelikanfallet (1993)

The Pelican Brief

Oscar®vinnarna** Julia Roberts och Denzel Washington spelar huvudrollerna i denna täta thriller som bygger på John Grishams kioskvältare och regisseras av Alan J. Pakula (Misstänkt för mord, Alla presidentens män). Två högt uppsatta personer i USA:s högsta domstol mördas och FBI står handfallna utan ledtrådar. Juridikstuderande Darby Shaw (Julia Roberts) skriver en resumé om fallet och anar ett samband som tyder på att det handlar om en jättelik konspiration – och när beskedet når maktens korridorer får hela regeringen kalla fötter. Tillsammans med den undersökande journalisten Gray Grantham (Denzel Washington) sätter hon sitt liv på spel för att avslöja den fasansfulla upptäckten för världen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pelikanfallet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pelikanfallet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar