Titel:
A Scanner Darkly
Kategori:
Crime
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-12-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Scanner Darkly:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Scanner Darkly

A Scanner Darkly (2006)

Vad kan scannern egentligen se? Vad som rör sig i ditt huvud? I ditt hjärta? A Scanner Darkly är baserad på en novell av Philip K. Dick - sciencefictionförfattaren bakom succéfilmerna Blade Runner, Total Recall och Minority Report. Richard Linklater har filmatiserat berättelsen och gettden en vass serietidningslook. I en framtida värld, full av drogpåverkade agenter, förstör regeringen glatt sina invånares liv - tar ifrån dem deras rättigheter och krossar deras förhållanden med familj och vänner, allt för deras eget bästa. Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder och Rory Cochrane spelar missbrukarvännerna som är livrädda både förvarandra och för agenterna. Keanu Reeves är en av dem och dessutom medlem i vänskapskretsen... tills han börjar tappa kontrollen över sina båda jag. Välkommen till en värld av paranoia. Ingen ser dig... eller?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Scanner Darkly
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Scanner Darkly"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar