Titel:
Islams barn i Folkhemmet
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:14
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-03-31
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Islams barn i Folkhemmet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Islams barn i Folkhemmet

Islams barn i Folkhemmet (2006)

Islams barn i folkhemmet är inte en film om islam, utan om islams barn. Anas, Ahmed, Sajaa, Karwan, Anahita och Nazanin bor i Sverige och har alla muslimsk bakgrund. Alla bor i Göteborg. Alla har olika åsikter om islam, integration, Sverige och världen. Några följer sharia. Andra kämpar mot islams regler. En sysslar med musik. En annan ser musik som en synd. Någon bär slöja. Andra hatar slöja. En menar att kvinnan skall lyda sin man. En annan arbetar mot hedersvåld. En boxas. En jobbar på bageri. En har blivit uthängd i media som extremist. En annan vill bli känd artist. Några älskar Sverige. Andra vill helst flytta härifrån.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Islams barn i Folkhemmet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Islams barn i Folkhemmet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar