Titel:
Jonsered - Från vaggan till graven
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:06
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-03-31
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Jonsered - Från vaggan till graven:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jonsered - Från vaggan till graven

Jonsered - Från vaggan till graven (2009)

Blott 14 år gammal avseglar William Gibson från Dundee i Skottland mot Sverige och Göteborg. Han står uppsatt som skeppsgosse på skeppet men hans verkliga ärende är ett helt annat. Trots sin ringa ålder är han sedan några år anställd hos skeppsredare James Keiller i Dundee och nu ska han företräda sitt bolag vid inköp av virke. Men William Gibson blir kvar i Sverige och snart ska han komma att grunda det som sedan blev en av Sveriges mest blomstrande industrier genom tiderna - Jonsereds fabriker. Dokumentären Jonsered - från vaggan till graven skildrar en avgörande epok av Sveriges historia och innehåller bildmaterial och intervjuer med nyckelpersoner ur Jonsereds rika historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jonsered - Från vaggan till graven
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jonsered - Från vaggan till graven"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar