Titel:
Ernst-Hugo
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:57
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-04-18
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ernst-Hugo:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ernst-Hugo

Ernst-Hugo (2010)

Skådespelaren Ernst-Hugo Järegård dog 1998, men intresset för honom är större än någonsin. I Erik Bäfvings och Auto Images nyproducerade film återser vi Ernst-Hugo Järegård i en rad fantastiska arkivklipp från hans stora ögonblick i karriären. Bland dessa finns klassiska roller som mördaren i Skånska Mord, den danskhatande överläkaren i Riket och teaterföreställningarna VD och I väntan på Godot. Med hjälp av hustrun Karin Järegård och kollegor som Lars von Trier, Helena Bergström, Jonas Gardell, Ghita Nørby och Jan Hemmel tecknar filmen "Ernst-Hugo" ett gripande porträtt av den egensinnige skådespelaren som alltid ville stå i centrum. Utåt sett var han en hyllad och självsäker diva, men i sin ensamhet plågades han av sömnlöshet, ångest och en komplicerad relation till sin far.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ernst-Hugo
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ernst-Hugo"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar