Titel:
Long Distance Love
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-08-22
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Long Distance Love:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Long Distance Love

Long Distance Love (2009)

Efter Sovjetunionens fall har fabrikerna i den centralasiatiska republiken Kirgizistan slagit igen. Alla unga män tvingas ta sig in i Ryssland i jakten på jobb och överlevnad. I Long Distance Love är vi med när Alisher, 18 år, gifter sig med Dildora en varm augustidag 2006. Deras smekmånad blir kort. Alisher måste resa iväg till Moskva för att försöka försörja sin familj. Avståndet från hans hemstad i södra Kirgizistan och Moskva är långt - 3500 km. I Moskva möter Alisher den hårda ryska verkligheten. Slavlöner, omänskliga boendevillkor och rasistiska demonstrationer på gatorna. Hemma i Kirgizistan väntar hans fru Dildora och hans föräldrar på pengar. I maj 2007 föds Alisher och Dildoras förstfödde son - ett barn som Alisher än så länge bara sett på bild.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Long Distance Love
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Long Distance Love"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar