Titel:
House of Orphans
Kategori:
Skräck
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-10-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera House of Orphans:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

House of Orphans

House of Orphans (2008)

I slutet av 1800 drev ett par ett barnhem. De var mycket respekterade i sin hemstad och det sades att de gjorde ett mycket bra jobb. Vad ingen visste var att barnen på barnhemmet misshandlades fruktansvärt, såldes som arbetskraft eller sexslavar och till och med mördades. Paret tjänade på detta sätt stora pengar som de samlade på hög nere i sin källare. Till slut gick de dock för långt och hela deras verksamhet avslöjades. De greps och avrättades. Innan hon dog han dock kvinnan uttala en förbannelse, både över staden och över barnhemmet. Barnhemmet brann sedan ned, men grunden fanns kvar. På den grunden byggde man sedan upp huset på nytt. Över hundra år senare köper en helt vanlig familj huset och flyttar in. Helt ovetande om att i källaren vakar en galen kvinna fortfarande över sin skatt och hon hatar alla inkräktare..

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  House of Orphans
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "House of Orphans"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar