Titel:
I vädurens skugga
Kategori:
Skräck
Längd:
0:45
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-01-12
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera I vädurens skugga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I vädurens skugga

I vädurens skugga (2003)

I den fridfulla, norrländska staden Gällivare inträffar ett brutalt mord, vars främsta kännetecken är att mordoffret blivit en njure fattigare. Polisen gör vid sin brottsplatsundersökning ett tämligen makabert fynd. Inuti den mördades mage finner man ett halsband med stjärnteckensymbolen för väduren. Kommisarie Gren avfärdar först det hela som ett mord i mängden. Men så inträffar ytterligare ett mord, och så ytterligare ett. Alla med samma kännetecken. Ett organ har avlägsnats från mordoffret och ett halsband med vädurens tecken har lämnats på brottsplatsen. Gren inser till slut att han har bråttom att lösa mordgåtan om han vill sätta stopp för mordvågen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I vädurens skugga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I vädurens skugga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar