Titel:
Garbage Warrior
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-04-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Garbage Warrior:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Garbage Warrior

Garbage Warrior (2007)

Föreställ dig ett hus som värmer upp sig självt, som skapar vatten åt dig och som förser dig med mat. Föreställ dig sen att huset inte kräver någon avancerad teknik, att det återvinner sopor och avfall och har sin egen kraftkälla. Och föreställ dig nu att huset kan byggas precis var som helst, av vem som helst, av de saker som vårt samhälle väljer att kasta bort. För 30 år sen föreställde sig arkitekten Michael Reynolds just ett sådant hus – och bestämde sig för att bygga det. Reynolds är en äkta visionär av det klassiska amerikanska slaget och han har sen dess kämpat för att få ut sin idé till folket. Han tror att hans hus i dessa tider av ekologisk instabilitet och hotande naturkatastrofer kan och kommer att förändra hur vi lever våra liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Garbage Warrior
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Garbage Warrior"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar