Titel:
Göta kanal – Sveriges främsta underverk
Originaltitel:
Göta Kanal
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:52
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-03-31
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Göta kanal – Sveriges främsta underverk:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Göta kanal – Sveriges främsta underverk

Göta kanal – Sveriges främsta underverk (2008)

Göta Kanal

Göta kanals utmärkelse "Århundradets främsta underverk" har röstats fram av svenska folket. Något som är lätt att förstå när man reser utmed kanalen, vilket mer än 3.5 miljoner människor gör varje år. Antingen färdas man i båt på kanalen eller bara gör en dagsutflykt för att titta på slussningarna.I den här filmen får du bekanta dig med Göta kanals intressanta historia, som går på mer än 175 år tillbaka i tiden. Baltazar von Platens skapelse är idag känd långt utanför landets gränser och har kommit att betyda oerhört myckt för den stressade nutidsmännikans behov av rekreation och upplevelser. Så, kasta loss med oss och följ med på en intressant resa på Sveriges blå band.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Göta kanal – Sveriges främsta underverk
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Göta kanal – Sveriges främsta underverk"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar