Titel:
A Mighty Wind
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-04-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera A Mighty Wind:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Mighty Wind

A Mighty Wind (2003)

När folkmusikens ikon, Irving Steinbloom, gick bort lämnade han inte bara ett musikarv efter sig utan även en familj full av artister han hjälpt till stjärnstatus. För att hylla ett liv fyllt av folkmusik sätter Irvings son Jonathan ihop en minneskonsert där flera av medlemmarna i Steinblooms "musikfamilj" medverkar. I filmen A Mighty Wind återförenar regissören Christopher Guest gänget från Best In Show och Waiting For Guffman för att berätta historien (medskrivare Eugene Levy) om 60-talets folkmusiker som, inspirerade av deras före detta managers död, återförenas för en hyllningskonsert i New York Citys Town Hall.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Mighty Wind
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Mighty Wind"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar