Titel:
Matte söker Husse
Originaltitel:
Must Love Dogs
Kategori:
Romantik
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-11-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Matte söker Husse:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Matte söker Husse

Matte söker Husse (2005)

Must Love Dogs

Den vackra, frånskilda förskoleläraren Sarah Nolan (Diane Lane) börjar misströsta och tvivlar på att hon någonsin ska finna den "rätta". Hon ärhopplöst dejtlös - ända tills hennes syster lägger in en kontaktannons på en dejtingsajt i hennes ställe. Nu kan hon plötsligt välja och vraka bland uppvaktarna. Men den ena katastrofala dejten följs av den andra - det är idel knäppgökar, snuskhumrar och tråkmånsar... och sen Jake förstås(John Cusack), en passionerad båtbyggare vars idéer om sann kärlek är som hämtade direkt ur Doktor Zhivago. Jake är snygg och smart, men Sarah tycker att han är lite väl intensiv, så hon ger honom nobben - och går kanske miste om sitt livs kärlek på kuppen! Filmen är fylld av kvicka repliker och oemotståndliga skådespelare som Christopher Plummer, Sarahs ensamstående pappa, som själv provar på internetdejting och så småningom finner en ny livskamrat (Stockard Channing).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Matte söker Husse
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Matte söker Husse"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar