Titel:
Passagerare 57
Originaltitel:
Passenger 57
Kategori:
Action
Längd:
1:20
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2011-04-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Passagerare 57:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Passagerare 57

Passagerare 57 (1992)

Passenger 57

Action från 1992 av Kevin Hooks med Wesley Snipes och Bruce Payne. Att flyga är det säkraste sättet att resa säger det Amerikanska luftfartsverket. Men då hade dom nog inte räknat med den risk det innebär att ha Charles Rane ombord. The Rane of terror har legat bakom fyra terrorist attacker och snart blir där en femte, vilket är dåliga nyheter för passagerarna på Flight 163. Wesley Snipes förtjänar sina vingar i detta spännandeoch luftburna äventyr. Han spelar John Cutter, en säkerhetsvakt med flygplanskapningar som speciallitet och som efter ett besök på planets toalett upptäcker att Rane och hans gäng har tagit hela planet som gisslan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Passagerare 57
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Passagerare 57"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar