Titel:
FBI - Avsnitt 5: Home alone
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:52
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2010-03-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera FBI - Avsnitt 5: Home alone:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

FBI - Avsnitt 5: Home alone

FBI - Avsnitt 5: Home alone (2011)

Under FBI:s (Federal Bureau of Investigation) drygt hundraåriga historia har organisationen gett upphov till fler myter än någon kunnat räkna. Denna avslöjande dokumentär tar oss till kärnan och insidan av FBI, med hjälp av exklusiva intervjuer från ett 50-tal agenter, avhoppare och toppar inom verksamheten. I fem delar skildras några av de specifika fall – varav många blivit film och TV-serier – som varit det gångna seklets mest uppmärksammade och historiskt avgörande. Vilken roll hade FBI i dessa? Hur har organisationen förändrats under åren? En unik och fascinerande inblick i en hemlig värld och helt egen kultur inom det amerikanska rättsväsendet.?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  FBI - Avsnitt 5: Home alone
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "FBI - Avsnitt 5: Home alone"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar