Titel:
Alien vs. Ninja
Kategori:
Action
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Alien vs. Ninja:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Alien vs. Ninja

Alien vs. Ninja (2010)

I Japan under det andra shogunatet. Ett gäng ninjor ser ett mystiskt ljussken lysa upp deras skog och några av svärdsmästarna ger sig ut för att undersöka det underliga meteoritfallet. De finner att det är mer än sten som fallit från himlen. Döm om deras förvåning när de står öga mot öga med fjälliga utomjordingar och en vasstandad monsterdelfin med mord i sinnet – samt ett oroväckande intresse för jordiska honor! Det dröjer inte länge innan ett intergalaktiskt krig rasar mellan två världars dödligaste soldater. Och alla möjliga sorters blod sprutar i minut efter minut! De senaste åren har japansk skräckfilm genomgått en blodig förvandling. Från att ha skrämt oss med mörka, övernaturliga filmer som The Ring och Dark Water sköljer nu en ny våg av japansk splatterfilm över världen. Machine Girl, RoboGeisha och Tokyo Gore Police är några av filmerna som fått skräckfantasterna att jubla . Nu kommer ytterligare en skruvad film som inte bara tar oss till Japan – utan ända ut i rymden!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Alien vs. Ninja
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Alien vs. Ninja"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar