Titel:
Bekännelsen - Del 2
Kategori:
Thriller
Längd:
0:56
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-04-18
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Bekännelsen - Del 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bekännelsen - Del 2

Bekännelsen - Del 2 (2001)

En man hittas mördad i en husvagn. Oskyldiga människors liv förändras när idyllen krackelerar i den lilla småstaden någonstans i ett somrigt Sverige. Bekännelsen är en spännande psykologisk thriller i tre delar baserad på manus av Ulf Ryberg (Luftslottet som sprängdes, Lasermannen) i regi av Daniel Lind Lagerlöf (Hans och hennes, Miffo) Ett ungt par i trettioårsåldern, Nina och Thomas, väntar barn. De bor i ett mindre samhälle och är i full färd med att renovera sitt hus som är beläget vid en sjö utanför byn. En dag kör ett estniskt par förbi bensinmacken där Thomas arbetar och ber om hjälp med att hitta en avskilt belägen plats där de kan stanna till med sin husvagn. Ett par dagar senare störs lugnet när liken efter de båda estländarna hittas. Kvinnans kropp återfinns på sjöns botten, samma sjö som gränsar till Ninas och Thomas tomt. Nina, kompisen Sigge, Thomas och Thomas pappa dras in i en härva av lögner, svek och misstänkliggöranden som kommer att förändra livet för alla inblandade.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bekännelsen - Del 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bekännelsen - Del 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar