Titel:
Gods and Generals
Kategori:
Krig
Längd:
3:29
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-04-20
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Gods and Generals:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gods and Generals

Gods and Generals (2003)

Action från 2003 av Ronald F Maxwell med Jeff Daniels och Stephen Lang."Krig är summan av allt det onda", förkunnar Thomas Jackson. Ännu har inte den omtänksamme college professorn blivit påverkad av kriget. Han har en brinnande tro som gör honom orädd i striderna vilket har gett honomsmeknamnet "Stonewall" Jackson. Gods and Generals är en svepande storslagen kartläggning av det amerikanska inbördeskrigets tidiga år och hur striderna utvecklar sig från Manassas till slaget vid Fredericksburg. Gods and Generals är uppföljaren till Gettysburg. Den skildrar soldaternas kämparanda och de som är kvar hemma och väntar. Filmen är baserad på Jeffrey M. Shaaras bok, bästsäljaren Gods and Generals.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gods and Generals
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gods and Generals"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar