Titel:
Handen som dödar
Originaltitel:
The Hand
Kategori:
Skräck
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1981
Publicerad:
2011-04-20
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Handen som dödar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Handen som dödar

Handen som dödar (1981)

The Hand

En begåvad serietecknare ser sitt liv rasa samman när han skadar den hand han tecknar med. Han försöker anpassa sig men det går långsamt och det är smärtsamt. Och det hela blir inte precis lättare av att en skrämmande demon smyger sig in i hans medvetande. Alla som ställer sig i hans väg dör ? den ena efter den andra. Denna gastkramande film är skriven och regisserad av Oscar®belönade Oliver Stone. Michael Caine spelar huvudrollen medan veteranen Carlo Rambaldi står bakom de suveränt makabra specialeffekterna. Stone behövde mer än 30 olika händer för olika situationer. ?Vi använde en krypande hand, en gående hand, en strypande hand. Var och en av dem hade sin egen uppgift. De var helt fantastiska,? förklarar Stone. En riktig nagelbitare ändafram till den dramatiska finalen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Handen som dödar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Handen som dödar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar