Titel:
Elvis - vildast i västern
Originaltitel:
Stay Away Joe
Kategori:
Musikal
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1968
Publicerad:
2011-12-12
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Elvis - vildast i västern:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Elvis - vildast i västern

Elvis - vildast i västern (1968)

Stay Away Joe

Precis när Navajos egen rodeostjärna Joe Lightcloud tror han har planerat allt in i minsta detalj går allt upp i rök. Att föda upp boskap i reservatet såg visserligen ut som en bra idé till en början, men hur var det egentligen med den där goda grytan som alla njöt av på festen igår? Det visar sig att någon hade tillagat hjordens enda tjur! Var än Joe går blir det problem. Och eftersom det är Elvis Presley som spelar den charmiga Joe blir det också rätt komiskt och en hel del låtar (bland annat titellåten och Dominique). Presley har sällskap av en samling veteraner från filmduken och tillsammans bjuder de på en dåtidens feel-good-rulle filmad i Arizona och det vackra Sedona. Burgess Meredith spelar Elvis odåga till farsgubbe, Katy Jurado hans hårda men rättvisa styvmor och Joan Blondell kvinnan, ständigt med ett gevär över axeln, som försöker locka Elvis till altaret.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Elvis - vildast i västern
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Elvis - vildast i västern"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar