Titel:
Between 2 Fires
Kategori:
Drama
Längd:
2:10
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-12-07
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Between 2 Fires:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Between 2 Fires

Between 2 Fires (2010)

En ung mor räddar sin 10 åriga dotter från barnprostitution i Vitryssland och flyr till en flyktingförläggning i norra Sverige. I sin utsatthet blir hon ett lätt byte för sin omgivning. De två möter en algerisk man på förläggningen och trots tvekan till en början växer attraktionen dem emellan. Även om det inte alls är säkert att de får stanna i Sverige så delar man en tro på att vara tillsammans i framtiden. Till slut ställs hon dock för ett val som gör hennes tillvaro till en mardröm. I rollerna ser vi bland andra Magda Poplawska, Kamila Nowysz, Simon Kassianides, Leila Haji och Fredrik Ohlsson.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Between 2 Fires
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Between 2 Fires"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar