Titel:
Fantomen - Del 2
Originaltitel:
The Phantom Pt 2
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Fantomen - Del 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fantomen - Del 2

Fantomen - Del 2 (2009)

The Phantom Pt 2

Chris Moore är en ung kicksökare som jagar adrenalin på stadens hustak. Då en hemlig organisation söker upp honom med bevis på att han i själva verket är son till den legendariske brottsbekämparen The Phantom, öppnas en ny värld för honom: en värld av exotiska öar, hemliga grottor, och inte minst ett stort och ansvarsfullt arv att bära vidare. En av de mest klassiska superhjältarna återupptäcks och återskapas för det tjugoförsta århundradet, och i ny skepnad gör han nu livet svårt för världens skickligaste brottslingar. Det blir explosiv action och äventyr från början till slut när den nye Phantom äntrar scenen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fantomen - Del 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fantomen - Del 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar