Titel:
Nice Guy Johnny
Kategori:
Romantik
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Nice Guy Johnny:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nice Guy Johnny

Nice Guy Johnny (2010)

Johnny gör allt för sin flickvän. Nu har han även bestämt sig för att lämna sitt drömjobb på den lokala radiostationen för ett bättre betalt jobb i New York, bara för att tillfredställa henne. Då bestämmer sig kvinnotjusaren, och Johnnys farbror, Terry för att tuffa till Johnny något och få honom att öppna ögonen för alla vackra kvinnor som finns därute. Terry uppmuntrar honom att ha en sista flört innan han slår sig ner för gott med sin flickvän. Allt detta under en helg i Hamptons. Den ordentliga Johnny är naturligtvis inte intresserad, men så han möter Brooke. Hon utmanar honom att tänka igenom de val han gjort och tvingar honom att ta det svåraste beslutet i hans liv: Att fullfölja sitt löfte, eller följa sitt hjärta?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nice Guy Johnny
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nice Guy Johnny"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar