Titel:
Lucky You
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Lucky You:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lucky You

Lucky You (2007)

Adrenalinruschen vid pokerbordet. Förälskelsens rus. Las Vegas är platsen för detta säkra underhållningskort från regissören Curtis Hanson, somskrev manuset tillsammans med Oscar® vinnaren* Eric Roth (Forrest Gump). Proffspokerspelaren Huck Cheever (Eric Bana) möter den oemotståndliga Billie Offer (Drew Barrymore) och lär sig att handskas med kärleken på samma sätt som han handskas med spelkorten - genom att lita på hjärtat i stället för på hjärnan. Huck försöker skrapa ihop de 10 000 dollar som krävs för att han ska kunna köpa in sig i finalen i Poker-VM, även om (eller kanske därför att) det innebär att han måste spela mot sin far (Robert Duvall), som har vunnit turneringen två gånger och som Huck har ett minst sagt svalt förhållande till.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lucky You
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lucky You"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar