Titel:
Bröllopsprovet
Originaltitel:
License to Wed
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-11-15
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bröllopsprovet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bröllopsprovet

Bröllopsprovet (2007)

License to Wed

Du ska köra genom centrala Chicago i blindo. Ta hand om två skrikande, dreglande spädbarn med skräckinjagande utseende robotar. Sluta ha sex. Ja, det också. Det är inte litet pastor Frank kräver innan du får lov att säga "Ja!" Robin Williams, Mandy Moore och John Krasinski har huvudrollerna i denna absurda, sorglöst romantiska komedi om ett ungt par som är ivriga att få träda fram till altaret och om en präst som vill sänka skilsmässofrekvensen genom att gallra ut par som inte har en chans att lyckas innan det är dags att kasta risgrynen. Anmäl dig till pastor Franks förberedande giftermålskurs. Garanterat tuffare än fältjägarna. Och mycket roligare!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bröllopsprovet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bröllopsprovet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar