Titel:
Kitty och Hollywoodmysteriet
Originaltitel:
Nancy Drew
Kategori:
Crime
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-09-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kitty och Hollywoodmysteriet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kitty och Hollywoodmysteriet

Kitty och Hollywoodmysteriet (2007)

Nancy Drew

Med förstoringsglaset och fingeravtryckspulvret i bagaget lämnar Kitty River Hights och beger sig till Hollywood... fast inte för att träffa den där killen från Smallville som hennes pojkvän Ned tror. Nej, hon har föresatt sig att lösa ett av tidernas största mysterier: filmstjärnan Dehlia Draycotts död. Men ett ännu större mysterium är hur vår kavata deckare med sin skotskrutiga kjol ska kunna passa in bland alla bitska tonårsdrottningar i Hollywood High. Möt Emma Roberts som Kitty i denna spännande deckare som innehåller allt från nervpirrande faror och äventyr till ömsint romantik. Kitty är som en magnet, vart hon än beger sig blir hon indragen i faror och äventyr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kitty och Hollywoodmysteriet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kitty och Hollywoodmysteriet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar