Titel:
Let Me In
Kategori:
Thriller
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-08-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Let Me In:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Let Me In

Let Me In (2010)

"Let Me In" är den amerikanska nyinspelningen av den svenska filmen "Låt den rätte komma in" där Chloe Moretz spelar Abby, en mystisk tolvårig tjej, som flyttar in i lägenheten bredvid Owen (Kodi Smit-McPhee). Owen är en ensling som har svårt att passa in och är sedermera mobbad i skolan. Hans ensamhet gör att han söker sig till sin nya granne, en vänskap som båda ger dem något de tidigare saknat i livet. Owen kan inte undvika att se att Abby är olik alla han tidigare träffat. När en rad av bestialiska mord sysselsätter stadens poliskår, börjar Owen inse att den till synes oskyldiga och sköra flickan i själva verket är en skoningslös vampyr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Let Me In
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Let Me In"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar