Titel:
After the Break
Originaltitel:
Break Ke Baad
Kategori:
Romantik
Längd:
1:53
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-11-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera After the Break:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

After the Break

After the Break (2010)

Break Ke Baad

ABHAY GULATI och AALIYA KHAN har känt varandra sedan de var bara fyra år gamla. Drygt 10 år senare förvandlas deras vänskap till kärlek och Abhay inser att Aaliya är flickan i hans liv. Aaliyas liv kretsar kring hennes dröm att bli skådespelerska och hon låter sig inte hindras av någon eller någonting. Abhay vet fortfarande inte vad han vill göra med sitt liv och upptäcker att han får tävla mot Aaliyas skådespelardrömmar. Även om deras förhållande blomstrar just på grund av deras olika personligheter, börjar skillnaderna så småningom att bli allt tydligare. Valen som Abhay och Aaliya gör sätter deras relation på hårda prov.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  After the Break
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "After the Break"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar