Titel:
Exit Through the Gift Shop
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-20
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Exit Through the Gift Shop:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Exit Through the Gift Shop

Exit Through the Gift Shop (2010)

I sina försök att göra en dokumentär om gatukonstens hemliga värld, trodde aldrig den excentriske fransmannen Thierry Guetta att han skulle få möta självaste Banksy. Eller att han skulle misslyckas med sitt projekt - katastrofalt. Än mindre att Bansky skulle ta saken i egna händer, vända på kameran och sätta Thierry i centrum för produktionen... Banksy är en mytomspunnen gatukonstnär och politisk aktivist, vars identitet än idag är obekräftad. Hans verk har dykt upp på så skilda platser som London, New York, New Orleans och Betlehem, samt mer eller mindre officiellt på några av världens högst ansedda konstmuseer. EXIT THROUGH THE GIFT SHOP är en rolig och egensinnig Oscarnominerad dokumentär som vänder upp och ned på såväl konst- som autencitetsbegreppet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Exit Through the Gift Shop
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Exit Through the Gift Shop"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar