Titel:
Jag ska inte dö ensam
Originaltitel:
No moriré sola
Kategori:
Skräck
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Jag ska inte dö ensam:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jag ska inte dö ensam

Jag ska inte dö ensam (2009)

No moriré sola

Med internationella succéer och Oscar-priser är Argentina ett filmland på rasande framfart. De har även ett rejält öga för hämndthrillers av det hårdare slaget. Jag ska aldrig dö ensam är en rå rape/revenge-rulle som med sin kompromisslösa stil trogen genrens ökända klassiker har kallats en av årets mest chockerande filmer! Fyra tjejers bilresa tar en plötslig vändning när de hittar en blödande kvinna vid vägkanten. På den argentinska landsbygden gäller vildmarkens lag och snart blir de själva villebråd för ett gäng hänsynslösa våldtäktsmän. Skadade och skakade lämnas de i skogen för att dö, men de inser snart att det bara finns en väg bort från helvetet: över våldtäktsmännens lemlästade lik!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jag ska inte dö ensam
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jag ska inte dö ensam"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar