Titel:
Finding Neverland
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-03
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Finding Neverland:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Finding Neverland

Finding Neverland (2004)

En historia om magi och fantasi inspirerad av James Barries liv, författaren till klassikern Peter Pan. I huvudrollerna ser vi Oscarnominerade JOHNNY DEPP (Pirates of the Caribbean), Oscarnominerade KATE WINSLET (The Life of David Gale) och 2 faldiga Oscar(r)vinnaren DUSTIN HOFFMAN (Familjen är värre). Filmen utspelar sig i London 1904 och vi får följa Barrie under hela den kreativa resan när han skapar den klassiska sagan Peter Pan. Barrie lär känna fyra barn som har förlorat sin far och med utgångspunkt från tiden han spenderar med dem skriver han en berättelse om barn som inte vill bli vuxna. Vi följer honom från det han får den första idén till premiärkvällen på Duke of Yorks theatre. En kväll som inte bara kommer att förändra hans eget liv utan också livet för de som står honom nära.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Finding Neverland
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Finding Neverland"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar