Titel:
Morden i Midsomer - Blodshämnd
Originaltitel:
Midsomer Murders - Blood will out
Kategori:
Thriller
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2013-01-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Morden i Midsomer - Blodshämnd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Morden i Midsomer - Blodshämnd

Morden i Midsomer - Blodshämnd (1998)

Midsomer Murders - Blood will out

Ingenting är som det verkar bakom de välklippta häckarna i de pittoreska byarna i det idylliska engelska grevskapet Midsomer. Under det sömniga bylivets lugna yta lurar mörka hemligheter, skandaler och ren ondska. John Nettles spelar huvudrollen som den humoristiske, tankfulle och metodiske kommissarie Barnaby.När en osympatisk och impopulär domare, Hector Bridges, hittas ihjälskjuten i sitt hem, upptäcker polisen att hans fru tidigare var gift med deras granne, Will Saxby. Saxbys nuvarande fru var tidigare Mrs Bridges, och Hector Bridges dotter Fleur är egentligen Saxbys dotter. Den kringresande new agearen Orville Trudway, som nyligen flyttat till byn, visar sig vara en gammal armékollega till Bridges som har ett horn i sidan till honom. Saker och ting kompliceras ytterligare när en grupp resandefolk som håller till på byns allmänning anordnar en hästkapplöpning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Morden i Midsomer - Blodshämnd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Morden i Midsomer - Blodshämnd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar