Titel:
Limitless
Kategori:
Thriller
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-02-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Limitless:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Limitless

Limitless (2011)

Tänk dig ett piller som kan förverkliga den perfekta versionen av dig själv – skulle du ta det? Eddie Morra är en oseriös författare med en seriös skrivblockering. Men när han upptäcker pillret som boostar hjärnaktiviteten med flera hundra procent, förändras allt. Inkom kort lever Eddie high-speed-överklassliv med framgång, pengar och kvinnor i en grad som vida överstiger fantasin. Men framgången har en skuggsida, och snart befinner sig Eddie i större fara än vad ens övermänsklig tankekraft förmår rädda honom ur ... Bradley Cooper (The Hangover) och den tvåfaldige Oscar®-vinnaren Robert de Niro, spelar huvudrollerna i denna halsbrytande och överstimulerade jakt på perfektion i storstadsdjungeln. ”Limitless” är som en självhjälpsbok på speed – med en rykande pistol i handen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Limitless
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Limitless"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar