Titel:
Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-02-10
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet

Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet (2011)

Ett cykelbud ser hur en flicka blir brutalt överfallen och indragen i en skåpbil. Hon larmar polisen direkt, men tyvärr hittas flickan för sent. Det visar sig att den mördade flickan har blivit utsatt för ett grovt sexualbrott. Kriminalinspektör Irene Huss och resten av teamet börjar leta efter mördaren, men har väldigt få ledtrådar att gå på. När ytterligare en ung tjej mördas på liknande sätt så inser teamet att de har att göra med ett sexuellt rovdjur. Hur får han kontakt med flickorna? Varför går de med på att träffa honom? Varför har de speciella underkläder på sig?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 8 - Det Lömska Nätet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar