Titel:
Miss Kicki
Kategori:
Drama
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-11-25
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Miss Kicki:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Miss Kicki

Miss Kicki (2011)

Kicki återvänder till Sverige efter flera år utomlands. Hon försöker återknyta kontakten med sin 16-åriga son Viktor, som vuxit upp hos sin mormor. Under förevändningen att de ska få tid tillsammans bjuder hon honom på en resa till Taiwan.Det hon inte berättar är att anledningen att välja just det resmålet är att hon ska få tillfälle att träffa Mr Chang, med vilken hon under en tid haft en internetromans. Förvecklingar uppstår, men trots svek och lögner blir resan en vändpunkt i Kickis och Viktors förhållande.Pernilla August är en av våra absolut främsta skådespelerskor, berömd långt utanför Sveriges gränser. Hon har bland annat medverkat i Fanny och Alexander, Den goda viljan (bästa skådespelerska vid Cannes Filmfestival), Star Wars I och II, Glasblåsarns barn, Sprängaren och den guldbaggebelönade Om jag vänder mig om.Aktuell under 2010 med sin långfilmsdebut Svinalängorna, efter Susanna Alakoskis succéroman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Miss Kicki
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Miss Kicki"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar