Titel:
Med stängda ögon
Originaltitel:
Med lukkede øjne
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-09-12
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Med stängda ögon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Med stängda ögon

Med stängda ögon (2010)

Med lukkede øjne

Tom är en känd författare som plågas av att han inte skrivit en enda lyckad bok på 20 år. Men när han möter Renée, en ung beundrarinna, får han ny lust på livet, och inspiration att skriva. De flyttar snart ihop i ett hus på landet, långt från Toms före detta fru, och hans krävande redaktör. Men livet på landet blir inte som de tänkt sig, då de blir förföljda och trakasserade av två män från trakten. Den lyckliga idyllen förvandlas snabbt till en mardröm de inte kan kontrollera. I denna intensiva och krypande obehagliga danska thriller ser vi bland annat Tuva Novotny (Jalla Jalla och Bröllopsfotografen).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Med stängda ögon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Med stängda ögon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar